Részvételi feltételek

1. A jelen Részvételi feltételek az ÉrtékMegőrző (ÉrMe) Hálózat „Keresztény Gazdasági és Vállalkozói Fórum eseményen történő részvétel feltételeit tartalmazza.

2. Az eseményen történő részvétel feltétele regisztráció a https://s4ce.hu/ honlapon található űrlapon keresztül, valamint az adatkezelési nyilatkozat elolvasása és elfogadása.

3. A regisztrációt a szervezőknek adatvédelmi okok miatt nem áll módjában átvállalni, azt a résztvevőnek magának kell elvégeznie. A kitöltést követően a rendszer küld automatikus visszaigazolást e-mailben.

4. Az esemény időpontja: 2022. február 3., 9:00 – 17:00 óráig
Az esemény helyszíne:
Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar
1088 Budapest, Szentkirályi u. 28-30.

5. Minden résztvevő hozhat magával kísérőt, akik létszámát regisztrációkor kérjük megadni.

6. A helyszín teljes befogadóképessége 120 fő. A védnökök, házigazdák, szervezők és közreműködők létszámán felül 100 fő vendéget tud befogadni.

7. A korlátozott befogadóképesség miatt a személyes részvételre történő jelentkezéseket a regisztráció sorrendjében tudjuk fogadni.

8. A rendezvény az aktuális járványügyi intézkedéseknek megfelelően kerül megtartásra. Esetleges létszámcsökkentés esetén a szervezők előzetes egyeztetés szerint felkeresik a regisztráltakat. A résztvevők kiválasztásánál ez esetben is a regisztráció sorrendje az irányadó.

9. A létszámkorlátok elérése esetén a regisztrálók várólistára kerülnek. A várólistáról a jelentkezés sorrendjében értesítjük azokat, akiknek szabad hely keletkezett lemondások miatt.

10. Személyes részvétel lemondása a rendezveny@ermehalo.hu e-mail címen lehetséges. A lemondás az utolsó pillanatig hasznos információ a szervezők részére, ezért kérjük, bármely pillanatban tegye meg.

11. Minden résztvevő köteles a PPKE Járványügyi szabályzatát betartani, különös tekintettel az alábbiakra:

12. Az Egyetem területére nem léphet be olyan személy, akinek a COVID-19 koronavírus fertőzésre jellemző tünetei vannak vagy a megelőző három napban magán ilyet észlelt (köhögés, nehézlégzés, légszomj, láz, hidegrázás, izomfájdalom, torokfájás, újonnan kialakult ízérzés- vagy szaglászavar, émelygés, hányás, hasmenés). Tünetes COVID-19 koronavírus fertőzött személy csak a tünetek kezdetétől számított 10 nap elteltével léphet be az Egyetem területére, feltéve, hogy már legalább 3 napja láztalan, s légúti tünetei megszűntek. Tünetmentes COVID-19 koronavírus fertőzött személy a fertőzés igazolásától számított 10 nap elteltével léphet be az Egyetem területére.

13. A konferencia a 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet 6/C. § (1) bek. szerinti ún. egyéb rendezvény, melyen csak a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt. A koronavírus elleni védettséget a szervező vagy alkalmazottja köteles ellenőrizni, továbbá annak a személynek a beléptetését megtagadni, valamint a belépését megakadályozni, aki a koronavírus elleni védettségét nem igazolja.

14. Kötelező az orrot és a szájat folyamatosan elfedő orvosi maszk, munkavédelmi maszk, textil vagy más anyagból készült maszk (a továbbiakban: maszk) viselése (ajánlott az FFP2/KN95 besorolású maszk), kivéve a hallgatói vagy nyilvános forgalom számára nyitva nem álló irodahelyiségeket, a lakhatás céljára szolgáló kollégiumi helyiségeket és – sporttevékenység végzése közben – a sportlétesítményeket. A tanórát vagy előadást tartó személy a tanóra, illetve előadás alatt, továbbá a hozzászóló személy hozzászólása alatt nem köteles maszkot viselni. Étkezés célját szolgáló helyiségben az ott éppen étkező személy nem köteles maszkot viselni.

15. A PPKE teljes járványügyi szabályzata a szabályzat itt megtalálható.

16. A rendezvény technikai részleteit az esemény előtt néhány nappal küldik ki a szervezők a résztvevők részére e-mailben, mind a személyes, mind az online résztvevők esetén.

17. A szervezők a programváltoztatás és a helyszínváltoztatás jogát fenntartják.

v.1.0., 2022.01.14.

Jóváhagyta: Tóth József, az Érték Megőrző Közhasznú Alapítvány kuratóriumának elnöke